Over Max & Alexander

Max Anthony

Max Anthony heeft, na zijn gedegen opleiding aan de Canterbury Christ Church University, in korte tijd een indrukwekkende carrière in de internationale entertainment industrie weten te bouwen. Als frontman c/q toetsenist van verschillende bekende coverbands (zoals bijvoorbeeld ‘Wang Chung’) en als solist speelde Max over de hele wereld. Van Dubai tot de Caraïben en verder...

Max Anthony plays Elton John

Al vrij vroeg in zijn loopbaan als zanger/pianist, ontdekte Max een sterke voorliefde voor en grote gelijkenis in ‘sound’ met Sir Elton John. Hij ontwikkelde dan ook een solide act door in de huid van zijn idool te kruipen en toerde zowel met band als als solist met zijn Elton John Tribute Show. Op internationale Cruise Schepen, in theaters en natuurlijk de nodige festivals gooit Max al jaren hoge ogen met zijn indrukwekkende vertolking van het monumentale repertoire van Elton John.

Max Anthony zal ook dit seizoen deze unieke serie shows spelen in Nederland (in samenwerking met "The Billy Joel Experience"). Een must-see voor de liefhebber!

 

Alexander Broussard

Na zijn indrukwekkende optredens op de nationale televisie bij SBS6 - The Tribute, “I Can See Your Voice”, “Beau” en “We Want More”, radio optredens, krantenartikelen, club-shows, festivals en de nog lopende Nederlandse theatertour is Alexander in de afgelopen jaren inmiddels uitgegroeid tot dé Nederlandse Billy Joel.

Alexander Broussard live door fredbakkerfotografie01

Met een cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Op dit moment toert Alexander door heel Nederland met “The Billy Joel Experience”, “The Story Of…” (Een serie theater-masterclasses over legendarische pop iconen!) en "Face 2 Face: The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel”. Voor seizoen 22/23 staan daarnaast een nieuwe tour met Najib Amhali en een Scandinavische tour met ”The Billy Joel Experience” in de steigers.

The Billy Joel Experience